​    Cabaret -musikaali

Tänään 15. toukokuuta 2020 olisimme aloittaneet viimeisen Cabaret -musikaalin näytöksen Kuopion kaupunginteatterissa. Covid-19 seurauksena teattereiden näytännöt keskeytettiin 14. maaliskuuta ja valitettavasti kaikki nämä teokset eivät saaneet ansaitsemiaan jäähyväisiä. ​


Yleensä kun projekti tulee päätökseensä, minulla on tapana lunastaa mukaani jokin itselleni tärkeä  tavara, vaate tai meikki. Cabaret on ainoa musikaali, mistä minulle ei jäänyt jälkeä roolivaatteen muodossa. Silti se jää mieleeni yhtenä elämäni tärkeimpänä teoksena, missä sain itse olla mukana.


13. maaliskuuta esitimme Cabaret -musikaalin viimeistä kertaa. Sinä päivänä maailma tuntui vieraalta ja pelottavalta. Aivan samanlaiselta kuin maailma Cabaretissa, 1920-luvun Berliinissä.


Nyt nostan maljan kotona, lukien työryhmän viestejä ja miettien että mitä olisimme tehneet juuri nyt klo 22 Kuopiossa. Nyt esirippu laskeutuu viimeisen kerran minun mielessäni.

​Opinnäytetyökonsertti Me Noidat

​Hair - 50 years after

Vapaa rakkaus, huumeet ja hipit valtaavat Teatterimontun tammikuussa!

Tampereen yliopiston, Tampereen ammattikorkeakoulun ja Tampereen konservatorion opetusyhteistyönä toteutettu suurproduktio, HAIR-musikaali pureutuu ajankohtaisiin teemoihin ja kysyy: Onko rakkaudelle ja yhteisille unelmille mitään sijaa suoritusta ja menestystä ihannoivassa ajassamme?

Hair-musikaalissa esiintyy 14 näyttelijä-, 7 musiikkiteatteri- ja 4 tanssiopiskelijaa sekä 12 muusikkoa. Esityksen kapellimestarina toimii Tuomas Turriago (TAMK), lauluvastaavana Niina Alitalo (TaY), koreografina Samuli Nordberg (TaY) ja ohjaajana Pauliina Hulkko (TaY).

Facebook tapahtuma
Liput

​Duettokonsertti Mältinrannassa

Meillä oli huikea Duettokonsertti Taidekeskus Mältinrannassa 23. lokakuuta. Duettokosertista on jo tullut MusTen (TAMK musiikkiteatteri) joka vuotinen perinne. Tänä vuonna esitimme Osku Ärilän kanssa kappaleen Therapy musikaalista Tick Tick... Boom! Säestäjänämme toimi Saula Baski. Duettokonsertit ovat ilmaisia ja kaikille avoimia tapahtumia.